Yrittäjä

Yrittäjä

Yrittäjä

Olen Jouni Puustinen, reilu kolmekymppinen autokorjaamoyrittäjä jo toisessa polvessa. Jatkan isäni Markku Puustisen vuonna 1985 perustamaa yritystä. Olen viettänyt korjaamolla aikaa lapsesta saakka – ensin purkaen kaiken osiksi, myöhemmin alkoi sujua myös kasaaminen.

Koulutukseltani olen ajoneuvoasentaja. Valmistuin Etelä-Savon ammattiopistosta vuonna 2005. Autoalan ammattilaisena olen työskennellyt isäni opissa heti valmistumisestani saakka. Ammatillista osaamistani pidän yllä työnteon ohella myös osallistumalla aktiivisesti alan koulutuksiin. Yrittäjäksi siirryin vuonna 2016, kun Markku-isäni jäi eläkkeelle ja siirtyi taustajoukkoihini.

Autot ovat myös harrastukseni, en malta olla poissa niiden parista edes vapaa-ajallani. Minulla on aina meneillään joku uusi projektiauto – omat autoni ovatkin aina sitä vanhempaa vuosikertaa, jotta niissä riittää haasteita ja askarreltavaa. Autot ja yrittäjyys ovat siis elämäntapa.

Yrittäjänä minulle on tärkeintä tehdä työtä sydämellä ja aidolla innostuksella. Autot, tekniikat ja mystiset viat innostavat aina uudestaan ja uudestaan. En voisi kuvitella tekeväni mitään muuta työtä. Huollettu auto, selvitetty ja korjattu vika sekä tyytyväinen asiakas palkitsevat aina. Pidän varmasti huolta autostasi!

Autohuolto Puustinen